Cookie- og persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger, der registreres på TinaWitt.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos TinaWitt.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. TinaWitt.dks indløsningsaftale er med PBS.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos TinaWitt.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos TinaWitt.dk. Vi har døbt vores nyhedsbrev ‘Tina Witts Nyhedsbrev’. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker – muligheden herfor er anført med et link nederest på hvert nyhedsbrev vi sender.

TinaWitt.dk indsamler ikke personfølsomme oplysninger, men udelukkede almindelig personoplysninger, som er relevante for at kunne betjene dig som kunde. Disse almindelige personoplysninger gøres ikke tilgængelige for tredjeperson, men vil jf. regnskabslovens krav være synlige i form af fakturainformation til vores revisor. Revisor har underskrevet erklæring om beskyttelse af personoplysninger.

Benytter du TinaWitt.dk’s coachingydelser opbevarer vi følgende informationer.

Enkeltsessioner: opbevaring af evt. lydfil fra telefonsession max 1 måned, hvorefter lydfilen slettes.

Sessionsforløb: opbevaring af evt. lydfil(er) fra telefonsession(er) max 1 måned efter sidst gennemførte samtale, hvorefter lydfil(er) slettes.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Regler

TinaWitt.dk er underlagt regnskabsloven, hvorfor vi skal gemme fakturaer i fem år. Reklamationsret nødvendiggør desuden opbevaring af data.

Som følge heraf registreres følgende i TinaWitt.dk i 5 år: Navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

TinaWitt.dk videregiver IKKE kundeinformationer til anden side, medmindre TinaWitt.dk pålægges dette af myndighederne.

Når du afgiver ordre i TinaWitt.dk registreres din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger benyttes alene til efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort.

Du kan hos TinaWitt.dk selv vælge, om du vil benyttes “Cookies” eller ej. En “Cookie” er en tekstfil, som gemmer dine indtastede oplysninger på din egen computer.

Vores cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Denne bekendtgørelse indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer.

Når du besøger vores website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

Cookies

Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandteringfor at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

I hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 24 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.

Hvad bruges cookies til på vores websites?

Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

ENGLISH

TinaWitt.dk is subjected to Danish legislation, hence we keep all invoices for a period of 5 years. Due to this – and to ensure proper handling of product liability – data is preserved accordingly.

As a consequence, the following data is kept for 5 years: Name, address, e-mail and telephone number.

TinaWitt.dk does NOT expose customer data to third party, unless specifically requested by the Danish authorities.

When shopping at TinaWitt.dk your IP-address + time and date of shopping is logged. This information is used solely to investigate fraud with eg credit cards.

At TinaWitt.dk you are free to choose “Cookies”. A “Cookie” is a text file, that stores the data you enter when shopping on your own computer.

According to Danish legislation you have the rights to know the nature of – and possibly object to – the data kept at TinaWitt.dk.